11 Şubat 2017 Cumartesi

Açıklanamayan 5 Ürkütücü Güvenlik Kamerası Görüntüleri

Açıklanamayan 5 Ürkütücü Güvenlik Kamerası Görüntüleri

5 Lars Mittank
Bu görmüş olduğunuz görüntüler 2014 de bulgaristanda çekilmiştir.Görüntülerde 28 yaşındaki Alman turist Lars Mittank’ın son gününü görmekteyiz.Bu görüntülerden sonra Lars sanki toz olup kaybolmuştur ve bidaha bulunamamıştır. Gezisinin başında bir tartışmaya girmiş ve bu yüzden kulak içinde yara oluşmuş. Yaranin dahada kotulesmemesi icin antibiyotik verilmistir, lakin tedavi ilerledikce Lars korkmaya ve paranoya olmaya baslamis, verilen ilaclari da sorgulamaya baslamistir. Son goruntusunde onun tel citleri asip ormana kactigi goruluyor, kacarken kendisinin tehlike de ve takip edildigini dusunuyordu.

4 Kendrick Johnson

Kendrick Johnson un ceseti corca lisesinin spor salonunda, bir güreş minderinin icine sarilmis bir halde bulunur. Hayatinin son anlari bu gordugunuz guvenlik kamera goruntulerinde goruluyor, 2013 de cekilmis olan bu goruntuleri, polis tarafindan Kendrick in ailesi icin yayinlamistir. Yetkililer Kendrick in ayakkabi almaya calistigi esnada minderin icine ters dusup sikistigini ve bu yuzden de bogularak oldugunu soylemistir. Lakin Johnson ailesi, polis in birseyler sakladigini düşünüyor.Çünkü goruntulerde deki kesintiler ve atlamalar bu düşüncelerin var olmasını destekliyor. Bu dusunceleri daha da kuvvetlendirense otopside Kendrick in vucudunun icinde sikistirilmis gazete kagitlari bulunmasi ve ikinci bir arastirma sonuclarina gore Kendrick in bogularak degil, dovulerek olduruldugunün ortaya cikmasidir ve bu yuzden dava yeniden acilmistir.


3 Nurin Jazimin Binti
2007 de Malezya polisi bu guvenlik goruntulerini paylasmistir. Goruntulerde bir motorsiklet surucusu gorulmektedir. Bu kisinin elindeki agir spor cantasini biraktiktan sonra kactigi goruluyor. Spor cantasinin icinde kayip olan 8 yasindaki Binti Jazimin in kalintilari vardır. Jazmin en son goruldugunde tanimlanamayan bir kisi tarafindan bir beyaz minibusun icine cekilerek kacirilmisti. Kalintilar incelendiginde onun 1 ay boyunca iskenceye magruz kaldigini ve sonunda bogularak olduruldugu gorulmustur. Polis suan olay la ilgili hic bir ip ucuna sahip degil, bir supheli Kadin yakalanmis, lakin Kadinda telefonundaki sim kartinı yutmus ve polis bu yüzden ilerliyememistir.

2 Amy Joan Marie Fry-Pitzen

2011 de Amy Joan Marie ve oglu tımisi nin bir viscansın oteline giris ve cikis yaptiklari goruntulenir. Bu goruntulerden sonra Amy olu bulunmustur ve oglu Timmothy ise kayip olmustur. Amy kendi bileklerini kesmis ve geriye esi icin intihar notu birakmis. Notda soyle yazmaktadir: „Onu asla bulamayacaksin, benim aldigim kararlardan dolayi Timm e zarar vermene izin vermiyecem, onu daha guvenli bir yere biraktim“. Cocugunu kacirmadan once Amy tuhaf davranislar sergiliyormuş. İşin en korkunç yanı ise bir tarikatin uyesi oldugu dusunuluyor.

1 Brandon Woodard
Bu gormus oldugunuz goruntuler ise 2012 de cekilmistir ve New York polis i tarafindan yayinlanmistir. Goruntulerde tanimlanamayan bir suikastçı goruntuleniyor ve sokakta basibos gezdigi goruluyor. Saniyeler sonra yanindan gecen birendın vodırt i kalabalik olan sokakta infaz eder. Polis, Californiyada yasayan ve bir hukuk ogrencisi olan Brandon un aslinda bir uyusturucu kurye si oldugunu ve bir polis baskininda buyuk miktarda para kaybetigini dusunuyor.
Brandon un ortaklari ona New Yorkta bir toplanti oldugunu soylemisler, ama ona bir tuzak hazirlamislar. Brandon i telefondan mesajlar yollayarak tuzaga dogru yonlendirmisler ve suikastcigi fark etmemesi icin onu telefondan ariyarak dikkatini dagitmislar. Infaz hizli ve profesyonel olmus, tetikci arkasinda hic bir iz birakmadan metro tuneline girip kaybolmustur.

Emin Efendi’nin bu yazıyla ilgili hazırlamış olduğu videoyu’da izlemek isteyebilirsiniz 

Paylaş:

0 Yorum "Açıklanamayan 5 Ürkütücü Güvenlik Kamerası Görüntüleri"

Yorum Gönder